Lid worden

 

Bent u na het bekijken van onze website enthousiast geworden en heeft u misschien interesse om lid te worden van onze vereniging, dan nodigen wij u van harte uit om eens een repetitie-avond bij te wonen.

 

Wilt u eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat tijdens zo'n repetitie komt u dan eens langs op woensdagavond (drumband) of donderdagavond (harmonie). Wij repeteren op woensdag van ca. 20.00 uur - 21.30 uur en op donderdag van 20.00 uur - 22.15 uur.

Voor informatie kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met een van de bestuursleden.

Hoe aan te melden als lid van harmonie Kunst en Vriendschap?
 

 • Vul het aanmeldingsformulier * in.

  *klik op de link "aanmeldingsformulier" hierboven en het aanmeldingsformulier wordt weergegeven als pdf-bestand. Print het, vul het in en stuur het op.

 

Algemene informatie (geactualiseerd mei 2019):
 

Contributie

 • Aspirant-lidmaatschap zonder bruikleen instrument KenV : € 12.50 per jaar.

 • Aspirant-lidmaatschap met bruikleen instrument KenV: € 75.00 per jaar. 

 • Lidmaatschap tot 18 jaar : € 75.00 per jaar.

 • Lidmaatschap 18 jaar en ouder : € 100.00 per jaar.
   

Instrument van KenV / geen lid KenV

Als je een instrument van KenV in bruikleen hebt (bijv. iemand die op de muziekschool zit) maar verder geen (contribuerend) lid van KenV bent, dan betaal je de kosten voor het huren van het instrument. Dit is gelijk aan het contributiebedrag bij gewoon lidmaatschap.
 

Instrument van KenV/ lid KenV

Als je een instrument van KenV in bruikleen hebt én al (contribuerend) lid bent van KenV betaal je de bedragen zoals hierboven vermeld. In dit geval vervallen de extra kosten voor huur van een instrument.

Voor alle duidelijkheid:

Er is dus geen verschil in te betalen contributie tussen een contribuerend lid van KenV met een eigen instrument of instrument van KenV. Aspirant-leden gaan € 75.00 per jaar betalen als ze een bruikleen instrument van KenV gaan gebruiken. 

 

Instrumenten K&V

Harmonie Kunst en Vriendschap kan diverse instrumenten voor lening aanbieden, mits deze voorradig zijn.

 

Muziekles en subsidie

De vereniging kan en wil ook graag adviseren en bemiddelen tot het nemen van blokfluit en/of muzieklessen via ons bekende muziekdocenten. Speciaal voor kinderen vanaf groep 4 proberen we in Balgoy blokfluitles te organiseren o.l.v. een gekwalificeerde muziekdocente (Karin Elkerbout) om zo kennis te maken met muziek. Als blokfluitleerling kunt u zich ook aanmelden als aspirant lid van onze vereniging. Dit kost u € 12,50 per jaar, maar is ook een voorwaarde voor het aanvragen van gemeentelijke subsidie (zie de website www.wijchen.nl en zoek naar “Subsidie jeugdleerlingen muziekverenigingen’). Als de leerling het cursusjaar afrond en aspirant lid van onze vereniging is, krijgt u namens de harmonie € 50,= retour. De aspirant leden zullen soms ook betrokken worden bij optredens en andere activiteiten van de vereniging.

Drumexperience Balgoy

Meer en betere slagwerkers in de gemeente Wijchen. In een uniek project van 3 jaar toewerken naar een slagwerkspektakel met nieuwe slagwerkers tijdens het 100-jarig bestaan van Kunst en Vriendschap in 2019. Harmonie Kunst en Vriendschap wil dit realiseren samen met Cultuurknooppunt Wijchen en de Wijchense scholen (met name de Roncallischool). Hiervoor heeft de vereniging een projectsubsidie van de gemeente  voor 2016-2017 gekregen, met de bedoeling en intentie om dat in ieder geval ook nog voor de periode (2017-2018-2019) te doen. Na de drie jaren blijven de slagwerkleerlingen lid van de Wijchense muziekverenigingen, zodat slagwerkgroepen kunnen groeien en kwalitatief beter worden. Daarenboven kunnen de slagwerksecties van de Wijchense orkesten worden versterkt. Na een jaar en drie jaren wordt geëvalueerd en als het project slaagt kan na 2019 een nieuw slagwerkspektakel worden gekozen als einddoel.

Opmerking betreffende contributiebetaling:

Harmonie Kunst en Vriendschap heeft een geautomatiseerde contributie-inning door de vereniging, wat o.a. voor de vereniging kosten en moeite bespaart. (een eventuele wijziging, aanmelding of afmelding e.d. kan in de administratie door de vereniging zelf eenvoudig geregeld worden). Ben je het onverhoopt niet eens met een afschrijving, dan kun je met behulp van de rode kaart direct het geld weer “terughalen”; je blijft baas over eigen rekening! Als er geen keuze is gemaakt betreft de betalingstermijn, zal automatisch een jaarbetaling aangenomen worden. Heb je nog vragen, neem dan even contact op met het bestuurslid dat de ledenadministratie verzorgd.

Telefoon

T: 06 52008680  

 

 • facebook
 • Blogger Clean
 • YouTube Clean

Volg ons ook op

 

© 2015 - 2020 KeV Balgoy v2.1 Gemaakt met Wix.com

 

Privacy- and Cookieverklaring