De blokfluiters

Onze 7 blokfluiters!! Begonnen in september en ze zijn al aardig op weg! 🎵 👍 Wie staan er op de foto te beginnen vooraan bij het meisje met blauwe trui: Elle, Jur, Tom, Noud, Sam, Tess en Sanne.

Harmonie Kunst en Vriendschap 
houdt Nieuwjaarsrommelmarkt op 8 januari

Op zondag 8 januari 2017 organiseerde Harmonie Kunst en Vriendschap haar jaarlijkse Nieuwjaarsrommelmarkt in het dorpshuis “t Ballegoyke”. Ondanks het mindere weer, met ijsel en zelfs sneeuw op de zaterdag, was de rommelmarkt traditioneel druk en gezellig. Op de markt staan geen handelaren. De spullen zijn gesorteerd naar: curiosa, klokken en antiek, glas en servies, speelgoed, boeken, platen en c’d’s, gereedschap, klein-meubelen, elektrische apparatuur, huishoudelijke apparaten, schaatsen, schoenen etc. De opbrengst komt ten goede aan onze vereniging.

Eerste repetitie in het nieuwe jaar

Al drie jaar op rij wordt de eerste repetitie van de harmonie in het nieuwe jaar afgesloten met een borrel en een hapje. Alle leden, harmonie, drumband, actiecomité, werden daarbij uitgenodigd. Een mooie traditie die zeker moet blijven. IEDEREEN EEN GELUKKIG, GEZOND EN VOORAL MUZIKAAL 2017!

Brel & Brass

Op 18 maart betreedt Harmonie Kunst en Vriendschap uit Balgoy het podium van theater 't Mozaïek in Wijchen met solist Micheline Van Hautem en Jos Jansen. Brel & Brass, een uniek concert voor het harmonieorkest dat in 2019 honderd jaar bestaat. Brel & Brass is een project van zangeres Micheline Van Hautem rond de muziek van Jacques Brel in samenwerking met diverse harmonie- en fanfareorkesten. Tijdens het optreden in theater 't Mozaïek in Wijchen wordt Micheline bijgestaan door harmonie Kunst en Vriendschap. Brel & Brass is zonder twijfel een van de meest bijzondere muziekprojecten die in het seizoen 2016-2017 zal gaan plaatsvinden. Na de vooraankondiging in juni 2015 meldden zich direct dive

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken op labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Blogger App Icon
  • YouTube Classic

Telefoon

T: 06 52008680  

 

  • facebook
  • Blogger Clean
  • YouTube Clean

Volg ons ook op

 

© 2015 - 2020 KeV Balgoy v2.1 Gemaakt met Wix.com

 

Privacy- and Cookieverklaring