Carnavalsoptocht 2015

Traditioneel liep Kunst en Vriendschap voorop in de carnavalsoptocht in Balgoy. Een lange stoet liep, gezegend met een lekker zonnetje, via Boomsestraat en Torenstraat, terug naar de Boomse en dan via Veldsehoek, STD en Veldsestraat naar Den Bogerd. Het was supergezellig onderweg en je zag zelfs de bananen inhøken.

Compleet nieuwe website voor KeV

De website van Kunst en Vriendschap is compleet op de schop gegaan. Waarom? We leven nu in een tijd waarin nagegoeg iedereen een smartphone heeft. Onze facebookpagina en groepswhatsapp worden door bijna alle leden gebruikt voor snelle en actuele communicatie en algemene mededelingen worden vanzelfsprekend ook nog per e-mail gedeeld. Waarom dan nog een website? Een gezicht naar de buitenwereld en een bron van algemene informatie blijven belangrijk voor een vereniging zoals Kunst en Vriendschap. Deze moet wel overzichtelijk zijn en gemakkelijk toegankelijk. In deze tijd betekent dat niet alleen vanaf een computerscherm, maar ook vanaf tablet en smartphone. Vandaag dus de lancering van de nieu

Geboren Tijn, zoon van Yvonne en Roy

Op 10 februari werd Tijn geboren, zoon van Yvonne en Roy, broertje van Lex. Moeder en zoon maken het goed. Tijn (Henrik Sil) Janssen woog bij geboorte 4225 gram en was 54 cm lang.

Optreden 5 mei

Beste muziek collega’s, 5 mei aanstaande wordt er in de kasteeltuin een bevrijdingsfeest georganiseerd( vanuit de gemeente). Tijdens dit evenement is het uiteraard de bedoeling dat er veel muziek wordt gemaakt. Daarom is de SSWM gevraagd of zij kunnen helpen. Er zullen 1 of meerdere podiums worden geplaatst. Op het grasveld is er op die dag van alles te doen. ’s avonds wordt er al een concert georganiseerd in de kerk ( koor). DOV wil zich inzetten om een zo groot mogelijk orkest te formeren. 5 mei valt in de vakantie dus een deel van onze spelers zijn er niet. Dit zullen jullie ook wel hebben. Daarom willen wij dit optreden graag doen met meerdere muziekverenigingen. Wij denken aan een gevar

Carnavalsconcert

Geheel volgens traditie bood Kunst en Vriendschap de nieuwe Prins, Prins Jeroen d'n Urste, en Jeugdprins Bas d'n Urste met hun gevolg het carnavalsconcert aan op zondagmiddag 1 februari jl. Het dorpshuis zat helemaal vol en het publiek genoot van het programma 'Eurovisie Inhokfestival'. Het winnende lied was natuurlijk 'Moasland'. Er kon gestemd worden via de sms. Klik hier voor een fotoimpressie (met dank aan Marco van Heck).

Gekenmerkte Berichten
Recente Berichten
Archief
Zoeken op labels
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Blogger App Icon
  • YouTube Classic

Telefoon

T: 06 52008680  

 

  • facebook
  • Blogger Clean
  • YouTube Clean

Volg ons ook op

 

© 2015 - 2020 KeV Balgoy v2.1 Gemaakt met Wix.com

 

Privacy- and Cookieverklaring